Sunday market

Foto

Anders dan de naam doet vermoeden is deze market de hele week open, maar het verse spul komt op donderdag binnen en het is raadzaam om op vrijdag en zaterdag de nieuwe voorraad in huis te halen. Het boodschappen doen is voor ons wel nog even wennen….je moet van hot naar haar om alles te kopen (en als je nog geen autootje hebt en alles met een taxi moet doen, dan is dat best omslachtig!). Er zijn wel een paar kleine supermarktjes, waar vooral expats en de rijkere Bhutanen komen…maar de prijzen zijn er ook naar: producten zijn hetzelfde als in Nederland geprijsd of soms zelfs nog duurder en dat hebben wij er, met ons lokale salaris, niet voor over. Dus we struinen regelmatig de lokale Sunday market af!

2014-07-25 17.33.48

IMG_7532

2014-07-30 18.25.48 (deleted 647c3d9f6d7c7ef8ea7f9f5e03dec7f8)

2014-08-02 14.21.11

One Reply to “Sunday market”

  1. marlies in de braekt

    Hallo Maaike, Charles en kids,
    gisteren kaart ontvangen, inkt was opgelost, geen postzegel. Postbode a.h.v. halve pc, halve straatnaam en mijn voornaam toch kaart bezorgd. Was heel blij een teken van jullie te ontvangen. Website op kaart ook vaag, maar toch gelukt na wat proberen. Fantastische site, geeft een hele goede indruk.
    En eerlijk gezegd het valt me niets tegen hoe jullie daar leven, wonen en werken. Mijn referentiekader is het reisprogramma van de Belg Tom Waes! Aan de andere kant kan ik me goed voorstellen dat jullie thuis missen. Jullie kunnen dit wel aan. Liefs, Marlies

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *