Nog even samen in Bhutan

Foto

Het einde van dit avontuur nadert snel. Wat jammer! Enerzijds verheugen we ons enorm op het weerzien met Maastricht, vrienden en familie omdat het leven in Maastricht ook zo heerlijk is. Anderzijds is het ook wel heel erg fijn om een andere cultuur te ervaren, in zo’n bijzonder land te wonen en de dingen zoveel intenser te beleven. Eind december verlaten twee Nederlandse families Bhutan: om het naderende afscheid te vieren hebben we met onze twee gezinnen een gezellige avond doorgebracht in Gangtey Palace (hotel waar we al eerder waren in augustus) en zijn we er op zondag samen op uit getrokken.

IMG_0779

IMG_0776

IMG_0789

IMG_0794

IMG_0797

IMG_0803

Wynand en Siri

Wynand en Siri

IMG_0826

IMG_0823

IMG_0839

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *