Mijn studenten en ik

Foto

Ter herinnering een paar klassenfoto’s gemaakt met mijn studenten. De laatste weken een paar keer buiten les gegeven omdat het binnen steenkoud is. Als full timer doceerde ik drie secties het vak ECO 202 (Macroeconomics); vijf uur in de week per sectie. Bij RTC zitten studenten de gehele studie bij elkaar in de klas (meestal in het zelfde lokaal) dus ze zijn behoorlijk op elkaar ingespeeld. Ze willen ook als groep slagen voor het semester (self-assessment werkt dus minder, omdat de zwakste studenten – ongeacht prestatie of inspanning – dan de hoogste waardering krijgen).

Accounting Class A

Accounting Class A

Accounting Class B

Accounting Class B

Finance Class A

Finance Class A

One Reply to “Mijn studenten en ik”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *