Raf 10 jaar!

Foto

Op woensdag 15 oktober 2014 is Raf tien jaar geworden en hebben Charles en ik ook gevierd dat we inmiddels 10 jaar ouderschap achter de rug hebben…:-) Raf is op deze dag gewoon naar school gegaan en ’s middags hebben we een klein feestje gegeven voor wat vrienden. Raf is een traditionele Bhutanese boog met pijlen rijker en heeft daar meteen die middag ook even mee geoefend. Hopelijk krijgen we de boog (en de pijlen) mee het vliegtuig in! Eenmaal terug in Maastricht geeft Raf in januari of februari 2015 nog een “Raf-is-tien-en-lang-niet-gezien” feest voor al zijn vrienden (en vriendinnen!) uit groep 6. Iedereen nog bedankt voor de leuke felicitaties per mail en per post!

Raf 10 Jaar!

Raf 10 Jaar!

IMG_9482

IMG_9433

3 Replies to “Raf 10 jaar!”

 1. Lia Plaisier en Theo Hübens

  Hallo familie Bollen,
  Wat hebben jullie het daar goed en wat een mooie omgeving! Prachtige kunst en cultuur. We genieten van de foto’s.
  Veel groetjes aan Raf, Fien, Kaat, en hun vader en moeder.
  Raf nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag…
  Lia en Theo

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *