Mijn studenten en ik

Foto

Gewoon omdat ik het leuk vind om later nog eens met goede herinneringen terug te kunnen denken aan “mijn” studenten van BLT 101 (Fundaments to legal framework) heb ik ze op een vrijdagochtend zo ver gekregen om met mij op de foto te gaan. Veel overtuigingskracht had ik daar gelukkig niet voor nodig. Ik heb een leuke groep. Wellicht dat ik in de komende week ook af en toe een les in de open lucht ga geven. In de zon is het tenminste lekker warm en binnen is er geen verwarming en is het vaak steenkoud. Studenten zijn er wel voor in!

IMG_9489

One Reply to “Mijn studenten en ik”

 1. Annie en Han

  Bèste neef Charles, bèste Maaike, leve Raf, leef Fien en leef Kaatje,

  Veer hadde de link nao eur foto’s en belevenisse nog ‘ns vaan Marie-Anne gekrege.

  Goh, wat ’n sjuun, leuke en indrökwèkkende foto’s en verhaole.

  Hiel väöl compleminte oet Valkeberg aon de Gäöl, ouch vaan tant Annie,
  Noonk Han

  PS. Mäörege dónderdag goon veer weer oplètte op us kleinkinder: Rim, Kof en Pas (Pasje). Foto kin iech wersjijnlek heij neet bijvoge. Die sjik iech nao de gewoen e-mailadres (charles@jekerweg.nl). Dónderdag is heij altied opa-en-oma-daag.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *