Musical

Foto

Het is bijna zover: nog een paar nachtjes slapen en dan hebben Raf, Fien en Kaat de uitvoering op school van de musical “The Wizard of Oz”. Ze kennen de liedjes al aardig uit hun hoofd. Ik hoef het Kaat maar te vragen of ze zingt uit volle borst: “Follow, follow, follow, follow the yellow brick road…” of haar favoriet: “Ding Dong the witch is dead, which old witch, the wicked witch, the wicked witch is dead…” We kijken er naar uit! In ieder geval kregen we afgelopen week al de uitnodiging mee.

IMG_9483

One Reply to “Musical”

 1. Dennis, Myrthe, Yelit, Yenthe en Senne

  Hallo Familie Bollen,

  Wat een prachtig avontuur. Dank zij jullie Blog kunnen we een beetje met jullie meeleven. Het Blog is schitterend. Mooi om te lezen en heel leuk opgezet!

  De kids vinden het ook mooi om te lezen. Yelit kijkt uit zichzelf af en toe of er een nieuw “verhaal” is gepost. Yelit (en uiteraard wij allemaal) willen Raf graag nog feliciteren met z’n verjaardag. Yelit is ook benieuwd of Raf veel vrienden heeft.
  Yenthe is benieuwd of Fien het leuk vind in Buthan. Tot slot vraag Senne hoe het met Kaat gaat. Uiteraard zijn we allemaal benieuwd hoe de musical is verlopen.

  In ieder geval wensen wij jullie veel geluk en hopen we dat jullie nog een fantastische tijd tegemoet gaan.

  Groeten van Dennis, Myrthe, Yelit, Yenthe en Senne

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *