2 Replies to “Royal Thimphu College, appartement A3, Ngabiphu, Thimphu, Bhutan”

 1. Saskia

  Hallo gezin van Maaike en Maaike natuurlijk,

  Wauw……Dat wilde ik eerst even kwijt.
  Goshi zeg jullie zijn amper een paar weken weg en er heeft zich al een heel nieuw leven geopenbaard. Ik krijg de indruk dat jullie het leventje aldaar snel opgepakt hebben en er een ritme in vinden. Wat tof zeg.
  Jullie verhaal is erg mooi verwoord en levendig geschreven. Boeiend om te lezen wat jullie ervaren, mee maken en doen. In combinatie met de foto’s waan ik me bijna als buitenstaander in de buurt. Heel mooi gedaan. En wat een geweldige eerste indrukken van de kinderen. Heerlijk om te lezen.
  Heb een fantastisch mooie tijd, en geniet met al je zintuigen!

  Tot later…… Saskia Simons

  Reageren
 2. Jeroen

  Adembenemend die sfeer. Met die mistflarden. Ik had me (als altijd) iets voorgesteld waar jullie heengingen. Zoals altijd is de werkelijkheid totaal anders. Maar wat prachtig allemaal!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *