Laatste schooldag

Foto

Tijdens de laatste schooldag van Raf, Fien en Kaat hebben we een traditionele klassenfoto gemaakt. Kinderen kregen al hun knutselwerkjes en een mooi rapport mee naar huis. Leuk om te lezen dat Rosemary in zo’n korte periode toch een goed beeld van de drie kinderen heeft kunnen krijgen. We zijn reuze benieuwd naar de aansluiting van de kinderen in groep 6, 4 en 3 van de OBS Binnenstad. In ieder geval verheugen de kinderen zich enorm op het weerzien met hun vriendjes.

_DSC6461-1

3 Replies to “Laatste schooldag”

 1. wies

  Beste allemaal,

  Wat hebben jullie enorm veel beleefd, dank dat wij eea mochten “mee beleven”. Wat heerlijk om straks weer naar Maastricht te komen.

  Veel groeten en alle goeds, Wies

  Reageren
 2. Dick en Marjolein

  Hallo allemaal,
  Wat een mooie verhalen en prachtige foto’s. Geniet van de laatste weken van jullie bijzondere reis en tot eind december op de Jekerweg. Bij een walking diner (ergens in 2015) horen we graag jullie verhalen ‘live’! Hartelijke groeten van Dick en Marjolein

  Reageren
 3. Petra van den Berg

  Hallo Maaike en familie,
  Wat een prachtige foto’s heb je steeds geplaatst. En nu kom je al weer bijna terug. Ik ben benieuwd naar je verhalen. Tot ziens bij de Raad Maastricht.
  groeten
  Petra

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *