Blessed Rainy Day

Foto

Op 23 september 2014 werd Blessed Rainy Day gevierd in Bhutan. Deze dag markeert het einde van de regentijd. Een nationale feestdag, dus we hadden allemaal een dagje vrij! Het is gebruikelijk dat de Bhutanen met regenwater (dat ze de nacht van tevoren hebben opgevangen) een douche nemen om alle “zonden” en slecht karma weg te wassen…Daarna gaan ze gezellig met de hele familie ontbijten.
Wij hebben met enkele buitenlandse collega’s van RTC gezamenlijk gelunched bij Wynand en Marloes thuis.

IMG_8765

One Reply to “Blessed Rainy Day”

 1. Joris

  Hallo Maaike en Charles

  Ik had al even niet meer gekeken, jullie hebben al weer van alles beleefd. Heel leuk om het zo te mogen volgen. Mooie verhalen en foto’s. Voor de kinderen moet het ook een enorme ervaring zijn, die pakken ze jullie niet meer af.
  Bij de Raad gaat alles natuurlijk ook gewoon verder. Maaike, je hebt de uitgifte van Iphones gemist. Maar aards bezit is natuurlijk niet meer relevant voor jullie ;-).
  Veel plezier en succes daar, groeten, Joris, collega van Maaike

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *