Knutselen

Foto

Zo af en toe brengen Raf, Fien en Kaat een knutselwerkje mee uit school. Vind ik altijd leuk! Had ik al geschreven dat we blij zijn met Rosemary’s Schooltje? De kinderen voelen er zich inmiddels thuis, hebben leuke kameraadjes op school en zijn nu ook gewend aan de regels die er gelden. Dat had even tijd nodig, maar uiteindelijk zijn kinderen onwijs flexibel. Ja, ze zijn hier strenger en houden er iets andere pedagogische normen op na waar je het niet per se mee eens hoeft te zijn, maar ik denk dat het een leerzame ervaring voor ze is geweest. De laatste weken gaat het Engels van de kinderen ook echt vooruit. Een half jaar is eigenlijk te kort voor ze om deze taal goed onder de knie te krijgen. Maar dat was ook niet het streven.

IMG_0639

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *