Safari Snorkel

Foto

De eigenaar van onze eerste huurauto had te kennen gegeven dat hij zijn auto eigenlijk wel weer terug wilde. Dat was even een tegenvaller, maar hij wist nog wel een leuke auto voor ons die we konden huren van zijn baas! Het leek ons wel wat: nog een paar maanden met een twintig jaar oude landcruiser(inclusief “snorkel”) West-Bhutan verkennen. Lekker stoer met oerhollandse muziek op de achtergrond…(Raf, Fien en Kaat kennen inmiddels “De vlieger” van Andre Hazes uit hun hoofd….!)
Helaas, na een ritje de berg op naar RTC (waar wij dus wonen), begon de auto te roken en te pruttelen en allerlei onheilspellende geluiden te maken. Geen Landcruiser voor ons dus. De eigenaar heeft de auto de volgende dag weer opgehaald en rechtstreeks naar de garage gebracht…

2014-09-26 17.20.50

2 Replies to “Safari Snorkel”

 1. Bart Huisman

  Hoi Raf,
  Bij mij gaat alles goed, ik hoop bij jou ook.
  Op de hockey hebben we een leuke trainer, Bas en David. En mijn papa is coach.
  Op school is het ook leuk we doen veel spelletjes tussendoor, zoals: krantenmeppen, de honden slapen en juf Juliska zegt.
  Dag Raf en ik blijf je blog volgen!
  Bart

  Reageren
 2. Bart Huisman

  Bart had een tekstje voor Raf geschreven, maar ik zie dat die niet geplaatst is, ik zal proberen zijn tekst terug te schrijven!
  Erg leuk om julli zo te kunnen volgen, nog veel plezier daar en tot over een paar maanden.

  Dag Raf,
  Met mij gaat alles goed. Ik hoop met jou ook.
  Bij de hockey hebben we leuke trainers, Bas en David en mijn papa is de coach.
  Ook op school is het leuk, we doen veel spelletjes tussendoor, zoals: krantenmeppen en juf Juliska zegt.
  Ik blijf je blog volgen!
  Bart

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *