Medicinale plantjes

Foto

Het groeit hier overal in het wild en het wordt in Bhutan traditioneel voor medicinale doeleinden gebruikt. Internet heeft er echter voor gezorgd dat de jeugd ook andere doeleinden heeft ontdekt. Preventieprogramma’s van de politie tegen alcohol- en drugsgebruik zijn hier op dit moment erg actueel.

IMG_7929

2 Replies to “Medicinale plantjes”

  1. Leonne

    Hallo Charles,
    Ik blijf er bij dat jij vast helemaal zen terugkomt! Met of zonder medicinale plantjes! Goed te lezen dat het jullie goed gaat in Bhutan en dat ook de kinderen beginnen te wennen aan het dagelijkse leven. Wat zullen die blonde koppies veel aandacht krijgen! Geniet van jullie nieuwe ervaringen!
    groeten, Leonne

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *