RTC Music Club

Foto

Dat er veel talent aanwezig is bij zowel RTC studenten én staf bleek tijdens de Music Night, gehouden in november. Van de circa 25 optredens heb ik er willekeurig enkele opgenomen (met de fotocamera gemaakte, dus low quality). Vreemd genoeg werden de kids vooral geïnspireerd door het tweede nummer uit de lijst hieronder…
1. The cup song
2. Breaking the law (door de zoon van de decaan!)
3. Japans liedje (door exchange student)
4. Cover door “Madam Kimi” (hoofd examencommissie)
5. Cover door student
6. Indiaas liedje (door docent)
7. Cover door student

IMG_0548

Het geeft ook aan hoeveel Bhutanen van muziek maken (en dansen) houden. Ander voorval: Na een lecture van een US prof over “het beste uit jezelf te halen door jezelf te zijn” begon een student bij de vragenronde spontaan te zingen (“I just have to be myself now”).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *