The Wizard of Oz

Foto

Deze week kregen de kinderen onderstaande briefjes mee naar huis. In de derde week van oktober presenteren alle kinderen van het schooltje van Rosemary de musical “The Wizard of Oz”. Een rol met veel tekst hebben die van ons waarschijnlijk niet ;-). De ouders worden vriendelijk verzocht om inspiratie op te doen voor de kostuums van de kinderen die we zelf moeten maken….(of laten maken???). Raf is een “fighting tree” en Fien en Kaat zijn “Munchkins”. Tezijnertijd plaatsen we uiteraard oook foto’s van de voorstelling!

IMG_8048

One Reply to “The Wizard of Oz”

  1. Marjan Habets

    Hoi Charles, wat een mooie foto’s, en van de teksten, leren we ook nog wat.
    Een geweldige ervaring moet dit zijn, zeker voor jullie kinderen. Beetje jaloers hoor 🙂
    groetjes, Marjan

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *