Gewoon een heerlijk rustig weekend

Foto

Na onze intensieve trektocht van een paar dagen geleden hadden we sterk de behoefte aan een heerlijk rustig weekend. Alleen op zondag even een klein uitstapje gemaakt naar Tamchhog Lhakhang, op de weg tussen Thimphu en Paro.

Tijdens zo’n weekendje lanterfanten zijn we vaak met z’n vijven tijdens het ontbijt druk doende om met veel plezier te fantaseren over ons ideale ontbijtje en wat we verder allemaal dolgraag weer eens zouden eten en drinken eenmaal terug in Maastricht. Heerlijke broodjes van Hermans, vers beleg van slagerij Franssen of Willems, een goede fles wijn met lekkere franse kaasjes, hapjes van Cato, gewoon een mooi stuk mals vlees met een vers bereide bearnaisesaus…of verse sushi met een fles frisse Gruner Veltliner…of…of…

Raf, Fien & Kaat weten het zeker: wij willen ook een hondje!

Raf, Fien & Kaat weten het zeker: wij willen ook een hondje!

IMG_0173

IMG_0191

IMG_0203

IMG_0226

Beautiful nun...

Beautiful nun…

IMG_0150

IMG_0137

Overal waar je komt liggen de pepers op de daken te drogen in de zon.

Overal waar je komt liggen de pepers op de daken te drogen in de zon.

IMG_0214

IMG_0140

IMG_0208

3 Replies to “Gewoon een heerlijk rustig weekend”

 1. Saskia Simons

  Wat een rijkdom! Het is geen reis naar een andere wereld om daar te gaan werken. Ik lees een reis naar een andere wereld die jullie leren kennen, beleven, ontdekken én leven. Chapeau voor de kinderen die alle uitdagingen mee aangaan en volbrengen.
  Wat machtig mooi om jullie gebeurtenissen zo te kunnen volgen.
  Groetjes Saskia Simons

  Reageren
 2. Vivienne Timm

  Hi bende avonturiers, ik zit hier weer met plezier jullie foto’s te bekijken en lees over al jullie belevenissen ! Echt super ! Dat wordt nog een tamme boel als jullie terug zijn en weer een hele aanpassing, alhoewel de luxe van al onze westerse gemakken en keuzes is natuurlijk ook wel weer lekker. Als ik zo kijk naar de foto’s zie ik een heel ander levensritme en veel prachtige natuur, een goede plaats om jezelf te (her)ontdekken en te genieten van elkaar en jullie leuke kids. Een moedige keuze en ik zie ernaar uit om er alles over te horen als jullie terug zijn!
  Hier is het een pietsie druilerig zoals echt herfstweer kan zijn, maar nog niet zo koud als gewoonlijk, verder is alles prima en gaat het z’n gewone gangetje, werk en wel nieuwe bouwplannen(leg ik je later wel uit). Ik focus nu op de laatste kerscadeautjes want ik heb een hekel aan “koppenlopen”. Dat gezegd zijnde breng ik bij deze graag een mini familiedebat op gang, ik stuur jullie een december pakket van 1kg met de meest felbegeerde niet breekbare (sorry Charles geen wijn) etenswaar en een kerstkaart. Wat mag dit voor jullie zijn ?
  Graag tesamen met de wensenlijst jullie adres ! veel xoxoxoxoxoxo’s van Vief

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *