In de mist

Foto

We zijn hier in de maanden oktober en november al ontzettend verwend met strak blauwe luchten en een stralende zon (nodig om de koude te verjagen). Maar zo nu en dan is het ook wel eens anders. Laaghangende wolken en dus dikke mist. Heeft ook wel iets moois en past bij dit prachtige herfstseizoen. Afgelopen zondag dus toch fijn gewandeld. We waren met een gezellig club.

Picture taken by Siri R. Groenewegen.

Picture taken by Siri R. Groenewegen.

2014-11-16 13.30.50

IMG_0626

IMG_0598

IMG_0617

IMG_0615

2014-11-16 14.13.15

Even nog iets anders:

Een nadeel van de koude die nu echt zijn intrede doet is dat we er ongevraagd wat extra huisgenoten bijkrijgen: bosmuizen (dat hoop ik dan maar…aan andere knaagdieren wil ik niet denken!) die de warmte opzoeken. Ze zitten onder de houten vloer en knagen zich overal doorheen en laten hun sporen na. Ik vind het maar niks. Tijd voor muizenvallen?

2 Replies to “In de mist”

  1. Gaby

    Hier dito! Ben inmiddels met vallen begonnen en al 5 muizen gevangen (ook bosmuizen die in mijn oren minstens grote ratten waren…).

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *