King’s Cup 2014

Foto

Tijdens een langer verblijf in een land als Bhutan ga je soms ver, erg ver om de cultuur van het land te leren kennen. Waar het in Maastricht vele jaren heeft geduurd voordat Raf en Charles eindelijk een voetalwedstrijd van MVV hebben bijgewoond…waren we er hier als de kippen bij om kaartjes te kopen voor de openingswedstrijd van de King’s Cup 2014. Een voetbaltornooi waar de beste teams uit Bhutan, Bangladesh, India, Thailand en Nepal aan meedoen. Bhutan staat op de laatste plaats van de FIFA ranking…dus dat spreekt waarschijnlijk wel tot de verbeelding. We hebben de eerste helft tussen Druk United (Bhutan) tegen Shiekh Jamal (Bangladesh) gezien en zijn bij een tussenstand van 0-2 met de kinderen en nog wat vrienden lekker pizza (as good as it gets) gaan eten. Al met al een leuke belevenis!

kings cup

IMG_0565

IMG_0589

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *